~ Barnebloggere og mobbing (~Sevaa) • ~ Barnebloggere og mobbing


  Hei ! 

  Noen sier at det burde være sånn at man ikke kan blogge før man er 16 + . Og de grunene er fordi barn som er yngere klarer ikke og takle hvis de får er stygg kommentar. Jeg kan godt skjønne det.. men jeg syns at det er barna sitt valg. Sånn at hvis man lager en blogg,må man tåle og få litt kritikk. Og jeg må bare si, de som kommenterer stygt på blogger BARE for og kommentere stygt, burde få seg et liv! Det er egentlig dems skyld at det kanskje skal komme en sånn regel. Jeg syns det er sløsing av tid til de som gidder og kommentere stygt, så mitt råd, det er ikke verdt det :-) Men, nok om det. Jeg syns kanskje det burde være sånn at blogg.no burde se gjennom kommentarene. Sånn at det ikke var lov til og sende inn kommentarer som er nedlastene, mobbene, stygge osv. og jeg syns virkelig at de som elsker og blogge (som er under 16 år ) burde stå for det. Jeg syns denne regelen IKKE burde komme :(


  Vil du ha denne regelen?

  Syns du nettmobbere er dumme?

   

  Selina   

  

    kommentarer til "~ Barnebloggere og mobbing"

  VSE

  04.jun.2011 kl.17:58

  Fin blogg! :)

  Andrea <3

  04.jun.2011 kl.17:59

  Nett mobbere er bare noen duster som bare tørr å si ting over nettet! og jeg syns alle burde få lov til å blogge, hvis 40 åringer får lov burde vel vi også...:)

  Stine E. Pham

  04.jun.2011 kl.17:59

  skjønner hva du mener. folk burde få lov til å gjøre hva de vil .

  haterne der ute trenger bare noe å holde fatt på i hverdagen pga de ikke har noe liv slev;)

  søt blogg forresten :)

  Ingrid

  04.jun.2011 kl.18:01

  Jeg syns heller ikke den regelen burde komme. :/

  Tina Nikoline Stavnes

  04.jun.2011 kl.18:05

  fin blogg! ;)

  kommentere tilbake?

  Sunniva

  04.jun.2011 kl.18:12

  Jeg vil ikke at den regelen skal komme :)

  Ida

  04.jun.2011 kl.18:30

  Uansett om det skulle verte aldersgrense er det vel vanskeleg for blogg.no å skulle overhalde denne. Etter mi meining er det heller viktigare å legge vekt på foreldra til born som bloggar, desse har , etter mi meining, det fulle og heile ansvaret for kva borna driv med på nette. Det burde derfor vere enkare for foreldra å få tilgong på det borna driv med. På denne måten kan dei også forby/ ta opp problemet med nettmobbing dersom problemete skulle verte for stort. Med dette meiner eg at det er for lett for born å skjule kva dei driv med på nettet, derfor bør foreldra automatisk få tilsent eigne passord til bloggen til borna for å kunne ha ei totaloversikt!

  liitamarita

  04.jun.2011 kl.18:31

  Tror nok ikke blogg.no har tid til å gå igjennom alt så det blir nok aldri å skje. Men jeg synes ikke det er barnets valg, du er et barn og det er en grunn for at barn ikke skal velge alt selv. Dette er noe du kommer til å forstå når du blir litt eldre. Egentlig har ikke barn noe på Internet å gjøre i det hele tatt. Vi lar jo ikke 16 åringer kjøpe alkohol bare fordi de har lyst til det, samme som er barn ikke trenger å ha lov til å blogge bare fordi det har lyst til det.

  mobbingosv

  04.jun.2011 kl.18:32

  fin blogg!

  Alvilde♥

  04.jun.2011 kl.18:39

  Bra innlegg, er helt enig!

  Connie

  04.jun.2011 kl.19:13

  Jeg vil ikke ha denne regelen, men jeg er jo under 16 selv da, men jeg forstår ikke at folk gidder å bruke tid på å kristisere andre!


  legg igjen en kommentar...

  DITT NAVN:


  OM DEG: SKRIV NOE OM DEG SELV HER

  KATEGORIER:

  ARKIV:


  hits