~Fotballtrening og mer ! (~Sevaa) • ~Fotballtrening og mer !


  Hei ! 

  idag har jeg vært på skolen, og da øver vi til avsluttning. Vi skal synge og danse fra grease. Jeg skal synge en sånn sang, men en gutt som heter Preben. Vi skal ha et avsluttnings nummer der alle danser, vi ser nok veldig klumsete ut på scenen ja !  Og etter vi hadde øvd en time, skulle vi ha tysk. Jeg og lena måtte gå opp foran klassen for og lese. Sykt plaut, jeg er jo ikke no spesielt god i tysk ! 

   

  Klokka fire hadde vi fotballtrening. Det er samme som vanlig det, først så har vi litt løpng, så skyting, og til slutt spiller vi kamp. Jeg ble satt i forsvar, noe som jeg hater. Jeg er jo såpass liten, så det er litt dritt når noen kommer løpende mot deg og de veier deg ned. Og så skal vi få overtrekksbukse og genser. Og på min skal det stå SHS. Det er jo det jeg heter, alt i alt ! :)  Men jeg har faktisk hatt en veldig bra dag, unntat at jeg har hatt litt vondt i hue..

  Imorgen skal det være sånn nordseter fest! Jeg gleder meg, men jeg er nok redd for at der kommer til og bli litt kjederlig..:)  MANCHESTER UNITED. I LOVE U ! <3  kommentarer til "~Fotballtrening og mer !"

  Celinn

  07.jun.2011 kl.19:10

  mufc<3

  Espen

  07.jun.2011 kl.19:44

  Digg !

  Marte

  07.jun.2011 kl.20:42

  Manchester united <3

  Teodor

  07.jun.2011 kl.20:59

  kjempefin blogg :) fotball er morsomt det !

  Guri

  08.jun.2011 kl.14:54

  Kjempefin blogg ♥♥ Går på fotball jeg også! Er det forresten lenge til du velger vinnere av konkurransen ? :-)


  legg igjen en kommentar...

  DITT NAVN:


  OM DEG: SKRIV NOE OM DEG SELV HER

  KATEGORIER:

  ARKIV:


  hits