~ Natting med Olivia ! (~Sevaa) • ~ Natting med Olivia !


  Hei !

  Sorry at jeg ikke har blogga på en stund, jeg har ikke hatt tid og litt sånn.. Men nå natter jeg med Olivia. BAre gå inn på niogti.blogg.no  det er bloggen huns og en annen venn av meg :)

  Men vi har tatt super mange bilder. Noen bilder av meg når jeg bader i badekaret med klær og sånn xD Foreldrene mine er borte, så vi har hele stede for oss selv ! Vi har hevet egg og deig ut av vinduene ! hahahahh, og noen ringte på og spurte om det var oss, og jeg bare "Hei, det et ragnhild" og hun bare, nei du er ikke ragnhild og masse sånn. Det var sykt lol:) Men vi leide en film som het BABY ON BORD. DEN SUGDE! det var særr en a de dårligste filmene jeg noen gang har sett.

  Men før det, var vi nede i butikken og handla. Jeg tok en sånn babybil med handle kurv bak og satt Olivia inni, men først så viste hun ikke hvordan hun satt seg inn, så jeg gikk først inn! Hun kræsja og det gjorde driit vondt, fordi det var så liten plass! Men så var det Olivia sin tur, og jeg er ikke så veldig god til og kjøre "bil" så jeg kræsja hun sånn heftig inn i brushylla. Jeg brakk håndleddet! Og Olivia bare "Faaen? Hva feiler det deg!?" Og så kom det en feit dame bort og bare, "dere ødla bilen" og så ser jeg at døra har blitt herpa og jeg bare " Eh, den var sånn fra før av" Og så gikk hun bort til en sånn butikkmann og ba han om og ta fra oss bilen! Hun var stygg! :( 

  Men her kommer det noen bilder, blit glad for kommentarer ! :D

     

    

  

  

  

  

  

  

  

  Vi tok 187 bilder, jeg bare tok noen <3<3

   

  -Selina  kommentarer til "~ Natting med Olivia !"

  gurlza

  19.jun.2011 kl.00:55

  Hørtes ut som dere ar hatt det veldig morsomt! :)

  Swaag97

  19.jun.2011 kl.00:57

  Fine bilder du har ;)

  Sandra

  26.jun.2011 kl.14:26

  Du har driit fint hår Selina ;O


  legg igjen en kommentar...

  DITT NAVN:


  OM DEG: SKRIV NOE OM DEG SELV HER

  KATEGORIER:

  ARKIV:


  hits